Alles wat je wilt weten over de Kamer Instellingen

Omdat wij de Navigator zo gebruiksvriendelijk mogelijk willen maken, zijn wij op dit moment bezig om de kamer instellingen tools te veranderen. Gebruikers kunnen nu persoonlijke ruilinstellingen kiezen via een nieuw menu genaamd “Ruil Instellingen”.

Waar is dit Ruil menu voor?
Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen voor de kamer categorie “Ruil etage” om ruilen toe te staan in jouw kamer. Het maakt nu niet meer uit welke kamer categorie je hebt, als je in de “Ruil instellingen” kiest voor “iedereen kan ruilen” of “Alleen de kamer eigenaar kan ruilen” kun je het ruilen in je kamer toestaan.

Ik wil niet dat Space’s in mijn kamer ruilen. Hoe kan ik dit instellen?
Je kan in dit menu kiezen voor de optie “Ruilen is niet toegestaan”.
Je kamerinstelling staat automatisch op “Ruilen is niet toegestaan”. Dit betekent dat als je de optie “Iedereen kan ruilen” of “Alleen de kamer eigenaar kan ruilen” wilt hebben in je kamer je dit eerst in dit menu moet aanpassen.