Hoe verander ik mijn wachtwoord?

• Om je wachtwoord te kunnen veranderen moet je eerst inloggen met je Spacenaam en wachtwoord.
  • Ga naar "instellingen"
  • Klik op 'wachtwoord'
  • Vul je huidige wachtwoord in
  • Vul dan je nieuwe wachtwoord in en dan nogmaals ter verificatie.
  • Klik op wijzigen.

Als je inlogt via Facebook dan werkt de bovenstaande methode niet. Je moet de service die je gebruikt om in te loggen raadplegen om je wachtwoord te veranderen. Space kan geen wachtwoorden aanpassen van andere services.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten, ga dan naar spacehotel.co en klik op "Wachtwoord vergeten" boven in het scherm. Je zult je emailadres moeten invullen waarmee je op het betreffende account inlogt. Zodra je op "verzenden" hebt geklikt, wordt er een email naar je gestuurd met een link om je wachtwoord te wijzigen.

Let op: als je bij het registreren hebt gekozen om geen emails van Space te ontvangen, dan kan het zijn dat je geen email ontvangt. Controleer je ongewenste inbox. Het kan soms zijn dat het emailtje daar terecht komt.

Wat moet ik doen als iemand mijn wachtwoord weet?

Verander je wachtwoord onmiddellijk zoals hierboven is uitgelegd. Verander NOOIT je wachtwoord in iets wat een ander je vraagt/ of op verzoek van een Space speler. Mocht iemand je dat ooit vragen, of vragen om jouw wachtwoord, schakel dan meteen het moderatie team in door middel van de hulp knop.