Meeste technische problemen zijn gerelateerd aan cache flash of firewall problemen

Neem de volgende stappen om het probleem op te lossen. Instructies en links kun je hieronder vinden.

1. Leeg de cache/tijdelijke internet bestanden van je browser.
2. De meeste web browsers slaan tijdelijke kopieën van game bestanden op je computer. Het regelmatig legen van cache en tijdelijke internet bestanden kan heel wat laad problemen oplossen. Hieronder vind je een aantal handleidingen voor de meest bekende web browsers:

Selecteer je browser:

1. Update Flash en Java met de laatste versie
2. Verwijder en installeer de laatste versie van beide programma's. Flash en Java zijn belangrijk voor de basisfunctionaliteit van vele websites en games. Door ze up-to-date te houden zul je een optimale game ervaring hebben.

• Klik hier om te zien hoe je je huidige Flash player kunt verwijderen.
  • Klik hier om je flash te bekijken
  • Klik hier om Java te bekijken

Hebt u meer vragen? Een mail sturen naar de Helpdesk.