Problemen met WebGL (Space Beta)

Wat is WebGL?
WebGL, of Web Graphics Library. WebGL is een JavaScript API waarmee je 3D- en 2D-computergraphics kunt weergeven in je webbrowser. De onderstaande tutorial doorloopt alle stappen die je moet ondernemen om WebGL in Chrome aan te zetten!

Hoe kan ik WebGL inschakelen?
1) Open Google Chrome. In de adresbalk typ je chrome://flags/. Druk dan op Enter

2) Typ "WebGL" in de zoekbalk (bovenaan) en klik op Enabled (ingeschakeld).
Typ "Rendering" en zet het op Enabled.

3) Klik nu op: opnieuw starten. Google Chrome zal zich opnieuw opstarten en je nieuwe wijzigingen zullen worden toegepast.

4) Herlaad het hotel.

Space Hotel - WebGL oplossing
Indien je nog vragen hebt, of je komt er niet helemaal uit... Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!