Hoe installeer ik Space op Windows?

Lees hoe het allemaal werkt en wat alle voordelen zijn.

Wat is de Space App?
De Space Hotel App is ontwikkeld als tijdelijk alternatief omtrent het einde van Flash Player. Flash Player is namelijk nodig om Space Hotel te kunnen spelen. Helaas hebben de ontwikkelaars van Flash onlangs aangekondigd, dat flash zal stoppen na 31 december 2020. Dit wil zeggen dat je geen Space Hotel meer zou kunnen spelen in je vertrouwde browser zoals Google Chrome, Firefox, etc... Omtrent deze reden hebben wij een alternatief voor een korte periode om toch nog toegang te hebben tot Space en aldus voorlopig in afwachting van onze andere definitieve versie onze eigen app hebben die je kan downloaden.

Hoe kan ik hem installeren?
Onze app is voorlopig enkel en alleen beschikbaar voor onze Windows gebruikers. (Later ook IOS, Linux, etc). Je kan de app hier downloaden: Download de app!

Als je geklikt hebt op de download knop, zal de download automatisch gestart worden. Je moet nu afwachten tot de app gedownload is. Eens dit proces voltooid is, kan je het .exe bestand openen door hierop te dubbelklikken. Het enige wat je hierna hoeft te doen, is enkel de app te starten & kan je Space Hotel spelen!

Omdat de Space-app nieuw is, is de kans groot dat je een windows-beveiligings melding zal ontvangen, maar dit is niets ernstigs! Het Windows-beveiligingsprogramma is gebaseerd op vertrouwen, dus je moet wachten tot er veel downloads zijn voordat je deze waarschuwing niet meer ontvangt. Om de applicatie te downloaden, is alles wat je hoeft te doen: klikken op " Aanvullende informatie" en vervolgens "Run toch" te klikken.

Mocht je enige twijfel hebben, hebben we hem voor jou door meerdere virusscanners gehaald. Klik hier om de virusscanner resultaten te bekijken

Heb jij problemen en/of vragen tijdens het installeren van onze app?! Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!