Mac-beveiligingswaarschuwing bij het installeren

Waarom ontvang ik een mac-beveiligingswaarschuwing?

Omdat de Space-app nieuw is, is de kans groot dat je een mac-beveiligings melding zal ontvangen, maar dit is niets ernstigs! Het mac-beveiligingsprogramma is gebaseerd op vertrouwen, dus je moet wachten tot er veel downloads zijn voordat je deze waarschuwing niet meer ontvangt. Om de applicatie te downloaden, is dit alles wat je hoeft te doen:

1) Open je instellingen van je Mac apparaat.
2) Klik op beveiliging & privacy en open het slotje.
3) Klik vervolgens in de beveiligingsmelding op 'Annuleren'.
4) Er zal nu een optie verschijnen om de Space Applicatie te openen. Klik op 'Open'.
5) Tot slot zal je opnieuw een melding ontvangen of je het programma zou willen uitvoeren (Klik op open).

Mocht je enige twijfel hebben, hebben we hem voor jou door meerdere virusscanners gehaald. Klik hier om de virusscanner resultaten te bekijken

Heb jij problemen en/of vragen tijdens het installeren van onze app?! Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen!